Wandeltocht Gemonde op 17 mei


Enthousiaste Gemondse vrijwilligers in samenwerking met Bas Bouwens, sociaal werker sport van Bint, organiseren op woensdag 17 mei 2017 een wandeltocht door het buitengebied van Gemonde. Doel is om iedereen uit de gemeente Sint-Michielsgestel die hier belangstelling voor heeft, gratis een gezellige bewegingsactiviteit aan te bieden. Want iedereen weet: bewegen is gezond voor lichaam en geest. Dus kom mee wandelen, geniet van de mooie omgeving en leer eens wat andere mensen kennen.

De route is ongeveer 5 km lang. De wandeling duurt van 9.30 uur tot ongeveer 11.00 uur. Deze wandeling is ook geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn en voor rolstoelers. Daar is een aangepaste route voor beschikbaar. Vertrek- en eindpunt is de parkeerplaats bij de Sint Lambertuskerk in Gemonde. Weer of geen weer: de wandeling gaat gewoon door. Na afloop bestaat de mogelijkheid om gezellig na te praten bij een kopje thee/koffie bij de Dorpstafel in De Kei.

Het voornemen is om bij voldoende belangstelling een soortgelijke wandeltocht twee keer per maand te organiseren. Daarnaast zijn er plannen om in de toekomst ook wandelingen te houden met een educatief aspect. Dat kan door iemand uit te nodigen die kennis heeft van bezienswaardigheden in Gemonde of van de natuur. In De Brug en via Gemonde Weblog krijgt u informatie over de data van de komende wandeltochten.

Dit bericht werd geplaatst in gemonde, gemonde nieuws en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Wandeltocht Gemonde op 17 mei

  1. Pingback: Gemonde nieuws mei 2017 | www.gemonde.weblog.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.