Nieuws uit Gemonde Mei 2013

vormsel 2013 GemondeGemonde 31 mei: Foto’s vormsel vrijdag 31 mei 2013 klik hier fotoboek St Lambertus Parochie

Gemonde 30 mei: IDOP voor Gemonde stopgezet lees hier het bericht in BD.nl

hooiweer gemondeGemonde 28 mei : Gisteren en vandaag hooiweer in Gemonde, twee mooiste dagen van de lente met temperatuur tot 24 graden, nu kans op onweer.

truckrun gemonde 2013Gemonde 26 mei: Truckrun Schijndel met 180 luid toeterende trucks door Gemonde.

Gemonde zaterdag 25 mei: Hel van Brabant: Begeleid door 12 politiemotoren, politiewagen, 20 verkeersregelaars op de motor, begeleidende auto’s met jury, organisatie, rode kruis, materiaalwagens, ploegleiders, pers en volgers reed zaterdagmiddag de amateur wielerklassieker ”De Hel van Brabant” met 200 amateur wielrenners uit Nederland België en Duitsland door Gemonde.

 Avond wandelvierdaagse dinsdag 21-t/m vrijdag 24 mei: start Dorpshuis de Kei. 21 mei: Natte start vierdaagse Gemonde: klik hier voor bericht in → BrabantsCentrum  Foto’s zie hier

jaarmarkt gemonde

Maandag 20 mei: 2e Pinksterdag: Jaarmarkt Braderie vlooienmarkt Gemonde. Foto’s Kimberley van Nuland kijk hier op → thuisinhetnieuws.nlmooigestelFoto’s Yvonne van Haaren kijk hier op → mooigestel.nl

hennep gemondeWoensdag 15 mei:  Op de Halm in Gemonde werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.Tussen 500-600 planten. Beide bewoners werden aangehouden. Lees hier het politie bericht op politie.nl Laatste update: 16-05-2013 | 11:55
Gemonde – Als gevolg van een sterke henneplucht wilde de politie woensdagochtend een woning aan de Halm controleren. Een 24-jarige man uit Goirle die de woning wilde betreden werd aangehouden omdat op de bovenverdieping en op zolder van de woning een hennepkwekerij werd aangetroffen met in totaal 471 hennepplanten.
In de loop van de dag werd een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om de 24-jarige huurster van de woning. Naast de hennepplanten werden in totaal 51 assimilatielampen en evenzoveel transformatoren in beslag genomen. Zowel de hennep als het kweekmateriaal zal worden vernietigd. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Vrijdag 10 mei: Brandje bij Hooibrug info zie BrabantsCentrum.nl  foto’s zie persburo Sander van Gils

Dit bericht werd geplaatst in gemonde, gemonde nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.